Kontorsstädning Malmö

Vi på Extra Rent utför kontorsstädning på både små och medelstora kontor med precis samma omsorg och noggrannhet som när vi städar i någons hem. Vårt jobb är att göra ditt jobb lite lättare helt enkelt. 

Extra Rent ger våra kunder den välstädade miljö dom förväntar sig - på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen och ni kan koncentrera er på det ni är bäst på.

Ni får en personlig kontakt hos oss på Extra Rent som tillsammans med vår utbildade personal levererar städning med hög kvalitet, kontinuitet och flexibilitet. Dessutom ingår alltid Extra Rents miljömärkta städprodukter. 

Vi tar med allt vi behöver för städningen. Önskar ni att vi även ställer dit en städvagn, dammsugare etc kan även göra det.

Gällande förbrukningsmaterial kan vi fylla på detta till självkostnadspris som en extra service, säg bara till så löser Extra Rent det. Vi kan till exempel erbjuda följande:

Vissa företag anlitar oss endast en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Extra Rent är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål. 

Vad ingår i kontorsstädningen? Vid kontorsstädning ingår självklart grundlig städning av hela kontoret för optimalt resultat. Vi följer en standardiserad checklista, nedan, men är även flexibla och anpassar tjänsten för att passa ditt företag.

Vad kostar det?

Priset på företagsstädning varierar och beror bland annat på var era lokaler ligger, hur stora de är samt, förstås, exakt vad ni vill ha hjälp med. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

- Utbildad personal
med bra villkor
- Fullständig försäkring och sekretessavtal
- Flera referenser av små och stora kontor

Varför Extra Rent?

Vi värnar om miljön

Vi försöker alltid göra klimatsmarta val - från att använda miljömärkta rengöringsmedel och material till till att ta lådcykel kortare sträckor.

Utbildad personal

Vi ser till att vi trivs på vår arbetsplats. Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Kvalitetsgaranti

Du ska alltid kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.