Hemstäd för dig Malmö & Lund & Sydvästra Skåne

Gör vardagen enklare med Extra Rent!

Tänk att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka efter vecka ... Så kan tillvaron se ut för dig om du börjar anlita Extra Rent. Låt våra proffs ta hand om din städning så du får tid över att tänka på annat.

Vi städar enligt vår checklista men anpassar naturligtvis vår städning efter dina önskemål. Tillsammans kommer vi överens vad som ska ingå i ditt uppdrag. Allt dokumenteras i din kundbild som sen ligger till grund för ditt uppdrag.

Städabonnemang

Innan din veckostädning börjar presenterar vi Extra Rent och hur vi arbetar sen kommer vi tillsammans överens om vilken städhjälp som passar just dig.

Du kan välja att abonnera på hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka. Du kan naturligtvis välja att anlita oss vid enstaka tillfällen beroende på vad som passar dig.
Om du väljer att bli kund hos oss så kommer vi överens om hur lång städtid vi ska boka och vilken veckodag som passar dig bäst.

Därefter presenterar vi en dag och tid tillsammans med ett pris per tillfälle. Vi kommer överens om detaljerna och vilka anteckningar som ska följa med ditt uppdrag och hur vi gör med nycklar osv.

Det är vanligtvis samma proffsiga personal som kommer till ditt hem och utför er städning. Din tjänst utförs alltid samma veckodag (om ni inte önskar annorlunda).

Att bli kund

Har du inte varit kund hos oss så bokar vi gärna ett kostnadsfritt hembesök eller telefonmöte där vi tillsammans kommer överens om vilken städhjälp som passar just dig. Därefter kontaktar kundtjänst dig för att komma överens om dag och tid uppdraget ska utföras.
För att du ska få den bästa städningen utgår vi alltid efter dina önskemål tillsammans med vår checklista.

Personal & rutiner

Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal med marknadsmässiga löner.
Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie.

Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör att vårt arbete utförs effektivare. Det ger även våra kunder en ökad trygghet.

Miljö och ansvar

Vi väljer medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är mer skonsamma för miljön än de du köper i mataffären. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan.
Vi tittar även på allt vi använder från kontor till kund och försöker byta till det miljövänliga alternativet.

Läs mer om Tana och Green Care

Vad kostar det

Priset beror på hur stor din bostad är och om du vill boka ett enstaka tillfälle eller ett abonnemang med fast tid. Fyll i Få pris direkt för att få en snabb prisuppskattning.

Så städar vi

För att du ska få den bästa städningen utgår vi alltid efter dina önskemål tillsammans med vår checklista. Du betalar för vår tid därför rekommenderar vi att du har undanplockat inför vårt besök.

Ingår städmaterial

I alla våra uppdrag ingår alla städmedel och städmaterial. Vi har en serviceavgift som tillkommer på alla våra uppdrag som är kostnader som inte är arbetstid. Alla våra bilar är utrustade med allt som behövs, vi uppskattar om vi kan få information vid bokning om dammsugare finns vid hemstädning.

Om Rut avdraget

Hemstädning är en hushållsnära tjänst (RUT), du betalar endast 50 % av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Extra Rent, allt för att göra det enkelt för dig.

Checklista hemstädning

För att du ska få den bästa städningen utgår vi alltid efter dina önskemål tillsammans med vår checklista. Allt dokumenteras i din kundbild som sen ligger till grund för ditt uppdrag.