Storstädning

Ibland kan det vara skönt att städa lite extra, vi har därför tagit fram tjänsten storstädning. Vi utgår från samma checklista som hemstäd men lägger på extra tid till alla moment. Områden som ofta bortprioriteras eller glöms bort vid vanlig hemstädning tas omhand av vår proffsiga personal. Vi lägger naturligtvis lite extra energi i badrummet och i köket då vi vet att det är uppskattat.

För att du ska få den bästa storstädningen utgår vi alltid efter dina önskemål tillsammans med vår checklista.

Storstädning en bra start på ett abonnemang

 Ska du starta ett abonnemang med oss kan det vara bra att starta med en storstädning. Vi ser till att det blir samma personal som utför storstädningen som sen ska veckostäda hos er. Kontakta gärna kundtjänst om du har frågor om storstädning i samband med start av en fast städtid.

Personal & rutiner

Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal med marknadsmässiga löner.
Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie.

Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör att vårt arbete utförs effektivare. Det ger även våra kunder en ökad trygghet.

Miljö och ansvar

Vi väljer medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är mer skonsamma för miljön än de du köper i mataffären. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan.

Vi tittar även på allt vi använder från kontor till kund och försöker byta till det miljövänliga alternativet.

Läs mer om Tana och Green Care

Vad kostar det

Priset beror på hur stor din bostad är och om du vill lägga till några av våra tilläggstjänster som t ex fönsterputs eller ugnsrengörning. Fyll i Få pris direkt för att få en snabb prisuppskattning.

Så städar vi

För att du ska få den bästa städningen utgår vi alltid efter dina önskemål tillsammans med vår checklista. Du betalar för vår tid därför rekommenderar vi att du har undanplockat inför vårt besök.

Ingår städmaterial

I alla våra uppdrag ingår alla städmedel och städmaterial. Vi har en serviceavgift som tillkommer på alla våra uppdrag som är kostnader som inte är arbetstid. Alla våra bilar är utrustade med allt som behövs, vi uppskattar om vi kan få information vid bokning om dammsugare och stege finns vid storstädning.

Om Rut avdraget

Storstädning är en hushållsnära tjänst (RUT), du betalar endast 50 % av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Extra Rent, allt för att göra det enkelt för dig.

Checklista
storstädning

För att du ska få den bästa städningen utgår vi alltid efter dina önskemål tillsammans med vår checklista. Allt dokumenteras i din kundbild som sen ligger till grund för ditt uppdrag.