Bostadsrättsföreningar

Extra Rent hjälper er bostadsrättsförening med regelbunden trappstädning och städ av gemensamma lokaler. Som kund hos Extra Rent får ni personlig service och en skräddarsydd lösning som passar just er brf. Vi anpassar upplägget helt efter efter era behov och hjälper till att lägga upp ett städschema. Behöver ni hjälp med fönsterputs fixar vi även det.

Boka in ett kostnadsfritt besök så berättar vi mer om hur vi jobbar och gemensamt kan vi komma fram till hur vi kan lägga upp städningen hos er. Vi återkommer sen med offert för er att ta ställning till.

Vi tar med allt vi behöver för städningen. Önskar ni att vi även ställer dit en städvagn, dammsugare etc kan även göra det.

Gällande förbrukningsmaterial kan vi fylla på detta till självkostnadspris som en extra service, säg bara till så löser Extra Rent det. Vi kan till exempel erbjuda följande:

Vissa bostadsrättsföreningar anlitar oss endast en gång per kvartal medan andra har behov av städning varje eller varannan dag. Extra Rent är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål.

Vad ingår i städningen? Vi följer en standardiserad checklista, nedan, men är även flexibla och anpassar tjänsten för att passa er bostadsrättsförening.

Vad kostar det?

Priset på städning till bostadsrättsföreningar varierar och beror bland annat på var era lokaler ligger, hur stora de är samt, förstås, exakt vad ni vill ha hjälp med. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

Varför Extra Rent?

Vi värnar om miljön

Vi försöker alltid göra klimatsmarta val - från att använda miljömärkta rengöringsmedel och material till till att ta lådcykel kortare sträckor.

Utbildad personal

Vi ser till att vi trivs på vår arbetsplats. Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Kvalitetsgaranti

Du ska alltid kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.