Våra tjänster

Extra Rent erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du boka in ett enstaka städtillfälle eller starta ett abonnemang.

Hemstädning

Låt proffs ta hand om din städningen, så att du får tid till annat. Hos oss kan du boka enstaka tillfälle eller en fast tid varje, varannan eller var fjärde vecka.

Flyttstädning

Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med din flytt, vår flyttstädtjänst är komplett inkl fönsterputs och är besiktningsbar.

Fönsterputs

Fönsterputs är detaljen som gör skillnaden. Våra professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och snabbt.

Storstädning

Vill du få extra rent i ditt hem, vi extra tid i ditt kök och badrum eller där du tycker det behövs.

Visningsstädning

Ska du sälja din bostad? Vi fräschar upp inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt.

Kontorsstädning

Behöver ni hjälp med kontorsstädning? Låt proffs ta hand om er städning på jobbet så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Varför Extra Rent?

Vi värnar om miljön

Vi försöker alltid göra klimatsmarta val - från att använda miljömärkta rengöringsmedel och material till till att ta lådcykel kortare sträckor.

Utbildad personal

Vi ser till att vi trivs på vår arbetsplats. Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Kvalitetsgaranti

Du ska alltid kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.