Miljö & Ansvar

Extra Rent är en av aktörerna i södra Sverige som verkligen vill göra skillnad inom städ och fönsterputs. Vi väljer material, medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är mer skonsamma för miljön än de du köper i mataffären. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan.

Det handlar inte bara om att välja miljövänliga medel eller att följa vår miljölagstiftning. Vi går gärna ett steg längre än vad miljölagstiftningen kräver. Vi tittat på allt vi använder från kontor till kund och försökt byta till det miljövänliga alternativet.

Ansvar och Hållbarhet

Hållbarhet innebär att vi som företag och arbetsgivare tar ett stort ansvar, där vi väger in såväl miljö som ekonomiska aspekter. Extra Rent har kunnat växa genom att alltid ha högsta kvalitet tack vare vår personal. Allt vi gör hänger ihop och kvalitet är no1, i våra relationer med medarbetarna, i vårt miljöarbete och i vårt ansvar gentemot dig som kund.

Hållbarhet och kvalitet

Långsiktig hållbarhet och kvalitet handlar inte minst om våra medarbetare! De är vår viktigaste tillgång. Att de mår bra och trivs är en förutsättning för att vi ska kunna leverera våra tjänster som har högsta kvalitet. Därför är det viktigt för oss att ha bra arbetsvillkor och konkurrenskraftiga löner. Vi jobbar ofta två och två för att underlätta våra medarbetares dagar samt kunna säkra kvaliteten genom våra utsedda teamleaders. Våra medarbetare är försäkrade genom Fora försäkringar.

Extra Rent låter dig som kund sätta våra spelregler. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekretessavtal med alla våra medarbetare vid tecknande av anställningsavtal. Alla anställda utbildas, både praktiskt och teoretiskt.

Skulle det trots allt hända något oförutsett under ditt uppdrag, har vi en ansvarsförsäkring genom Länsförsäkringar. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster. Om du upptäcker brister i vårt arbete, är det viktigt att du meddelar oss, så att vi kan åtgärda det med en gång.

Extra Rent är stolta över det vi gör hos våra kunder och över våra medarbetare, många av dem har jobbat länge hos Extra Rent. Våra kontinuerliga feedback undersökningar som kunder hjälper oss med visar att vi är duktiga och nya kunder kommer till oss varje dag. Utveckligen går hela tiden framåt och vi följer den dagligen för att ligga i framkant och bli bättre. Vi tar gärna emot dina tankar när det gäller kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Kontakta kundtjanst på kundtjanst@extrarent.se.