Fönsterputs i Malmö & Lund

Ett hem känns inte riktigt städat förrän alla fönster är skinande rena. Tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster? Vare sig du har helt ordinära treglasfönster, spröjs i varje hörn eller gamla tvåglas som inte går att svänga runt – våra professionella fönsterputsare ordnar det mesta.


Extra Rents professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort smuts, ränder och kalkavlagringar. Bland våra nöjda kunder hittar du såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Om du anlitar oss som privatperson kan du med fördel använda dig av RUT-avdraget och bara betala halva arbetskostnaden på fönsterputsningen.

Extra Rent har flera heltidsanställda fönsterputsare med många års erfarenhet. Vi utför fönsterputs i Malmö, Limhamn, Bunkeflo, Lund, Lomma, Bjärred, Vellinge, Höllviken, Staffanstorp och med omnejd till de orterna. 

Vill du boka fönsterputsning för ett enstaka tillfälle?

Det går fint! Boka vid behov, och gör någonting roligare med din tid medan våra proffs putsar dina fönster.

Gör det till en vana!

Om du vill slippa tänka på det där med fönsterputs är abonnemang en bra lösning. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas. Sedan kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Att tänka på

Presentkort
med
riktig omtanke

Vad kan vara mer omtänksamt än att ge bort en veckostädning, storstädning eller fönsterputs till dina nära och kära? En sådan gåva kan betyda oerhört mycket för mottagaren.

Kan jag abonnera?

Det går utmärkt att abonnera på fönsterputs och du bestämmer själv hur ofta du vill ha tjänsten. Passar perfekt att kombinera med hemstädning.

Det går fortare än många tror!

Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, typ av fönster och hur de är placerade. Om du bara vill ha en tidsuppskattning så får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig så gott vi kan.

Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma.

Extra Rent står för både materiel och fönsterputsmedel. Om det finns fönster som är mycket svåra att komma åt så vill vi gärna veta det i förväg, för då kan vi ibland behöva specialutrustning. 

Regn? Inga problem.

Regn i sig är sällan ett problem, så länge det inte är ett riktigt rejält ösregn. Kyla och blåst är de två vanligaste hindren. Om vår personal bedömer att de inte kan göra ett bra jobb på grund av detta, så bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle. 

Vad kostar det

Priset beror på hur stor din bostad är samt om det 2 eller 4 sidor, spjöjs osv. Kontakta kundtjänst så kan hjälpa till med att estimera tidsåtgången samt räkna fram ett ca pris.

Vi skickar faktura, du kan välja att få fakturan till din epost eller som pappersfaktura. Du kan betala via bankgiro eller Swish.

- Vi tar med allt som behövs
- Utbildad fönsterputsare med bra villkor
- Fullständig garanti och försäkring

Företagskund

Hur ser det ut på jobbet? Extra Rents fönsterputsare har lång erfarenhet av fönster hos allt från lägenheter, villor till små och stora kontor och butiker. Tänk på att även invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

Hör av dig till oss på kundtjänst och berätta vad du behöver! 

Om Rut avdraget

Flyttstädning är en hushållsnära tjänst (RUT), du betalar endast 50 % av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Extra Rent, allt för att göra det enkelt för dig.