Om Extra Rent

Extra Rent är ett etablerat och växande städföretag som utför hushållsnära tjänster och har specialiserat sig på hemstädning och fönsterputs i Sydvästra Skåne. Vi har kontor i Limhamn och Västra Hamnen.

Vi är stolta över att arbeta med det vi är bäst på, nämligen att leverera hushållsnära tjänster av högsta kvalitet. 

Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal med marknadsmässiga löner.

4.6
betyg i reco.se
"Månadsvis städ. Mycket nöjd. De städer rent och noga. Inga problem med något. Också väldigt trevligt bemötande av städerskorna."

- Magnus L
"Har haft hemstädning och är mycket nöjd. Även använt extra rent vid flyttstädning och varit mycket nöjd då med!"

- Claudia C
"Jag ärr mycket nöjd med städningen och med den trevliga personalen som kommer till oss och mottagningen på kontoret,"

- Anders L
"Otroligt proffsigt bemötande! Väldigt duktiga på sitt yrke - kommer fortsätta att gå dit varje år nu som rutin! Stark rekommendation!"

- Ingela M
Previous slide
Next slide

Vi värnar om miljön

Vi försöker alltid göra klimatsmarta val - från att använda miljömärkta rengöringsmedel och material till till att ta lådcykel kortare sträckor.

Utbildad personal

Vi ser till att vi trivs på vår arbetsplats. Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Kvalitetsgaranti

Du ska alltid kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.

Miljö och ansvar

Vi väljer medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är mer skonsamma för miljön än de du köper i mataffären. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan.
Vi tittar även på allt vi använder från kontor till kund och försöker byta till det miljövänliga alternativet.

Trygghet och säkerhet

Vi är ansvariga för ditt hem under tiden vi vistas hos dig. Vi har fasta rutiner kring hanteringen av nycklar, personliga uppgifter och larmkodning. Vi vet att alla hem har sina egenheter. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar och täcker eventuella skador och egendom om något skulle inträffa. Extra Rent har alla nödvändiga försäkringar mot kund och till våra anställda, Extra rent innehar F-skatt.

Vår personal

Vi har väl utbildad och erfaren personal med trygghet i anställningen och med möjligheter till utveckling. Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie. 

Om Rut avdraget

Hemstädning är en hushållsnära tjänst (RUT), du betalar endast 50 % av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Extra Rent, allt för att göra det enkelt för dig.

Våra tjänster

Extra Rent erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du boka in ett enstaka städtillfälle eller starta ett abonnemang.

Hemstädning

Låt proffs ta hand om din städningen, så att du får tid till annat. Hos oss kan du boka enstaka tillfälle eller en fast tid varje, varannan eller var fjärde vecka.

Flyttstädning

Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med din flytt, vår flyttstädtjänst är komplett inkl fönsterputs och är besiktningsbar.

Fönsterputs

Fönsterputs är detaljen som gör skillnaden. Våra professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och snabbt.

Storstädning

Vill du få extra rent i ditt hem, vi extra tid i ditt kök och badrum eller där du tycker det behövs.

Visningsstädning

Ska du sälja din bostad? Vi fräschar upp inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt.

Kontorsstädning

Behöver ni hjälp med kontorsstädning? Låt proffs ta hand om er städning på jobbet så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

För Företag

Städning och lokalvård för er arbetsplats, butik, bostadsrättsförening och lokal.