För företag​

Behöver ni hjälp med kontorsstädning eller behöver din bostadsrättförening hjälp av ett proffsigt företag? Vi på Extra Rent utför kontorsstädning och samt städning av lokaler och trappor med precis samma omsorg och noggrannhet som när vi städar i någons hem. Som kund hos Extra Rent får ni personlig service och en skräddarsydd lösning som passar just er.
Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning och fönsterputs. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal med marknadsmässiga löner.

Vi väljer medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är skonsamma för miljön. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan.

Vi tittar även på allt vi använder från kontor till kund och försöker byta till det miljövänliga alternativet.

Kontorsstädning

Behöver ni hjälp med kontorsstädning? Låt proffs ta hand om er städning på jobbet så att ni kan fokusera på det ni är bäst på. 

Bostadsrättsföreningar

Behöver din bostadsrättsförening hjälp med trappstädning och städ av gemensamma ytor? Låt proffs ta hand om er städning på jobbet så att ni kan fokusera på roligare saker. 

Varför Extra Rent?

Vi värnar om miljön

Vi försöker alltid göra klimatsmarta val - från att använda miljömärkta rengöringsmedel och material till till att ta lådcykel kortare sträckor.

Utbildad personal

Vi ser till att vi trivs på vår arbetsplats. Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Kvalitetsgaranti

Du ska alltid kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.