Flyttstädning Trelleborg

Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med din flytt, vår flyttstädtjänst är komplett inkl fönsterputs och är besiktningsbar. 

Vi garanterar hög kvalité och ett godkänt resultat, full garanti ingår. Vår flyttstädtjänst tål hårt kritisk granskning av besiktningsman. Att utföra en flyttstädning är ett stort jobb och det krävs kunskap och erfarenhet om en besiktningsman skall godkänna det.

Inför flyttstädningen i Trelleborg

Garanti: Vi lämnar fullständig garanti på jobbet. Er flyttstädning kommer vara besiktningsbar och eventuella reklamationer åtgärdas utan dröjsmål.

Försäkring: Vi innehar alla nödvändiga tillstånd och försäkringar för att kunna erbjuda professionella tjänster inom dessa områden. Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar upp till 10.000.000 kr.

- Fönsterputs ingår
- Utbildad personal med bra villkor
- Fullständig garanti och försäkring

Säkerhet: Säkerhet är ett av vårt företags ledord. Att kliva in i människors hem eller företag kräver en hög dos av respekt och förtroende. Att anlita ett seriöst städföretag som betalar personalen avtalsenliga löner och gör ett proffsigt jobb känns rätt för alla. Utbildad och pålitlig personal resulterar i en grundlig och bra utförd städning.

Personal & rutiner

Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av städning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal med marknadsmässiga löner.

Miljö och ansvar

Vi väljer medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är mer skonsamma för miljön än de du köper i mataffären. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan. Vi tittar även på allt vi använder från kontor till kund och försöker byta till det miljövänliga alternativet.

Läs mer om Tana och Green Care

Vad kostar flyttstädning i Trelleborg

Priset beror på hur stor din bostad är och om du vill lägga till några av våra tilläggstjänster som t ex städ av förråd eller fönsterputs av inglasad balkong etc.

Vi skickar faktura, du kan välja att få fakturan till din epost eller som pappersfaktura. Du kan betala via bankgiro eller Swish.

Ingår städmaterial

I alla våra uppdrag ingår alla städmedel och städmaterial. Vi har en serviceavgift som tillkommer på alla våra uppdrag som är kostnader som inte är arbetstid. Alla våra bilar är utrustade med allt som behövs, vi uppskattar om vi kan få information vid bokning om ev specialutrustning kan behövas för din bostad.

Om Rut avdraget

Flyttstädning är en hushållsnära tjänst (RUT), du betalar endast 50 % av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Extra Rent, allt för att göra det enkelt för dig.

Checklista flyttstäd i Trelleborg